Trabzonlu çift ‘Yaparsın Aşkım’da arabayı aldı

Trabzonlu Çift Aleyna ve Miraç katıldıkları Yaparsın Aşkım yarışmasında arabayı kazandı.

Trabzonlu çift ‘Yaparsın Aşkım’da arabayı aldı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da geçtiğimiz günlerde dünya evine giren ve düğünlerine belediye otobüsü ile giderek dikkatleri üzerlerine çeken gazeteci çift Aleyna ve Miraç Keskin katıldıkları Yaparsın Aşkım yarışmasında büyük ödül olan arabanın sahibi oldu.

Yarışmadaki ilk oyun olan ve El arabası olarak tabir edilen oyunu kazanan Aleyna ve Miraç daha sonraki iki oyunda diğer yarışmacılardan daha az artırarak oynamadı. Diğer yarışmacıların birbirleri arasındaki eleme sonrasında Aleyna ile Miraç finale kaldı.

Final oyununda mavi renkle yarışan Aleyna ve Miraç yukarıdan bağlanan top ile karşı platformda bulunan mavi renkli şişeleri devirmeye çalıştı. İki set kazanan çiftin arabanın sahibi olacağı oyunda ilk seti 7-6 Aleyna ve Miraç kazandı. İkinci seti de 7-6 kazanan Aleyna ve Miraç Keskin çifti büyük ödül olan arabanın sahibi oldu.

Genç çift son atışın ardından arabayı kazanınca büyük sevinç yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber