Trabzonlu boksör gözünü olimpiyatlara dikti

Genç Erkekler’de Avrupa üçüncüsü olan Trabzonlu boksör Mücahit, gözünü olimpiyatlara dikti.

Trabzonlu boksör gözünü olimpiyatlara dikti

Antalya'da yapılan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasında Trabzon Büyükşehir Belediyespor kulübü boksörü Mücahit İlyas, +91 kg da bronz madalya kazandı.


Antrenörü Cahit Süme, Boks İl Temsilcisi Muzaffer Altuntaş ve Akçaabat İlçe Müdürü Engin Uzun ile birlikte Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret eden başarılı boksör, “Talihsiz bir şekilde bronz madalyada kaldım. Bundan sonra tek hedefim, her zamankinden çok çalışıp 2020 Tokyo olimpiyatlarında milli takım forması giymek ve ülkeme madalya kazandırmak. Bunu mutlaka başaracağım” diye konuştu.

ÖZEL BİR SPORCU

Antrenör Cahit Süme, “Mücahit her yönüyle örnek ve başarılı bir sporcu. Tecrübesizliği nedeniyle bronzda kaldı ama azmiyle bunu aşacak ve hedeflerine ulaşacak bir isim. Yeteneklerinin yanı sıra çalışmayı da sevmesi ve hırsı, umut verici” derken, genç sporcuyu altınla ödüllendiren İl Müdürü Birdal Öztürk de, “Biz her yönüyle Mücahit’e inanıyor, güveniyoruz. Bundan sonra Ay-yıldızlı bayrağı her yerde dalgalandıracak, milli marşımızı tüm dünyaya dinletecek özel bir sporcu” ifadelerini kullandı.

İlçe Müdürü Uzun ile Boks İl Temsilcisi Altuntaş ise, sporcuya her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Trabzonlu boksör gözünü olimpiyatlara dikti

Trabzonlu boksör gözünü olimpiyatlara dikti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler