Trabzonlu bakanlardan muhteşem goller

Trabzonlu bakanlar Soylu ve Varank gollerini attılar.

Trabzonlu bakanlardan muhteşem goller

Haber61 – Haber Servisi – Diyarbakır’da yapılan şöhretler karması maçında Trabzonlu Bakanlar Süleyman Soylu ve Mustafa Varank gol attı.

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenen festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlandı.

Düzenlenen festivalde açılışı yapılan Diyarbakır stadında şöhretler karması maçı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlama vuruşunu yaptığı şöhretler karması maçında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’da ve Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara’da forma giydi.

TRABZONLU İKİ BAKANDAN GOL

Karşılaşmada kırmızı takımda forma giyen ve İçişleri Bakan Süleyman Soylu takım arkadaşı İbrahim Yattara’nın ortasında güzel bir kafa golüne imza attı. Beyaz takımda forma giyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise ceza sahası içinde topla buluşarak rakip takım oyuncusunun müdahalesine rağmen ayağının içi ile topu ağlara gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber