Trabzonlu aile kaza yaptı! 2 kişiden acı haber geldi

Bursa'da düğüne katılmak için yola çıkan 5 kişilik aile kaza yaptı, 2 kişiden acı haber geldi.

Trabzonlu aile kaza yaptı! 2 kişiden acı haber geldi

Trabzon'dan yola çıkan ve Bursa’ya düğüne giden aile kaza yaptı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinden yola çıkan ve Bursa’ya düğüne giden Akçaabatlı aileden acı haber geldi. Trafik kazası geçiren ailede anne ve kızı hayatını kaybederken, baba ve 2 oğlu yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre; kaza, Eskişehir karayolunda Sivrihisar ilçesinde meydana geldi. Abdullah Çiçek  (41) idaresindeki 61 ACN 647 plakalı araç, dinlenme tesisinden yola çıkan Eyüp G. (37) idaresindeki 06 PYZ 71 plakalı tıra arkadan çarptı. Olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan anne Ezel Çiçek (40) ile kızı Kevser Gül (14) olay yerinde hayatını kaybederken, baba Abdullah Çiçek ile oğulları Mahfuzhan (16), Yusuf Berahan (12) ağır yaralandı. Yaralılardan Mahfuzhan. ve Yusuf Berahan Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, Abdullah Çiçek ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken, jandarma ekipleri tır sürücüsü Eyüp G.’yi gözaltına aldı.

Akçaabat Adacık mahallesinden olan Abdullah Çiçek’in Akçaabat Devlet Hastanesi’nde sekreter olarak çalıştığı ve Bursa’da baldızının düğününe katılmak üzere Akçaabat’tan yola çıktıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber