Trabzon’dan Sergio Ramos’a davet

Trabzon'dan dünyaca ünlü yıldız Sergio Ramos'a davet.

Trabzon’dan Sergio Ramos’a davet

Saadet Partisi Trabzon İl Kongresi öncesi ilginç bir davet paylaşıldı. SP Trabzon İl Yönetimi, Real Madrid’in tecrübeli stoperi Sergio Ramos’u kongreye davet etti.

Davetlerinin gerekçesinde ise, “Sen dünyanın en iyi defanslarından birisin. Biz Saadet Partisi olarak, iktidar partisinin insanımızı kutuplaştıran açıklamalarına, fizibiletesi eksik yatırımlarına, adam kayırmalarına, yandaşları zenginleştirmesine ve liyakatsız atamaların karşısında duruyoruz, stoper görevi görüyoruz.” diyerek vurgu yapıldı. 

Saadet Partisi ile Ramos’un görevinin benzer olduğunu vurguladı. 

 Sosyal medya hesaplarından bir mektup yayınlayan Saadet Partisi;

“Sevgili Sergio; Seninle aynı mevkide görev yapıyoruz. Sen dünyanın en iyi defanslarından birisin. Biz Saadet Partisi olarak, iktidar partisinin insanımızı kutuplaştıran açıklamalarına, fizibiletesi eksik yatırımlarına, adam kayırmalarına, yandaşları zenginleştirmesine ve liyakatsız atamaların karşısında duruyoruz, stoper görevi görüyoruz. 27 Eylül Pazar günü 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede seni aramızda görmek istiyoruz. Seninle birlikte bu görevi üstlenecek tüm vatandaşlarımızada aramızda görmek istiyoruz. Şehrimizi ziyaret edip beğenirsen, hamsi tavanın tadına baktıktan sonra ayrılmak istemeyebilirsin. Hem şehrimizin efsane takımı Trabzonspor’da stoper eksiğimiz var belki futbol yaşantının geri kalanına burada devam edersin. Sevgiyle kal Sergio.” şeklinde bir mesaj vererek hem Sergio Ramos’u hemde şehirde yanlış giden işler karşısında defans yapmak için vatandaşları kongresine davet etti.

Trabzon’dan Sergio Ramos’a davet

Trabzon’dan Sergio Ramos’a davet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler