Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

“Trabzon her zaman Mehmetçikle el ele”

Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeyinde icra ettiği Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek amacıyla düzenlen Trabzon’da ‘Mehmetçikle el ele’ programı gerçekleştirildi.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun da katılımlarıyla, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı içerisinde düzenlenen program, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle süren programda konuşan Vali Ustaoğlu, kendileri için ayrı bir anlam ifade eden Trabzonlu kadınların ve sivil toplum kuruluşlarının önderliğindeki organizasyon için teşekkürlerini bildirdi. 

Trabzon’un millî ve manevî değerler konusundaki hassasiyetine vurgu yapan Vali Ustaoğlu, “Trabzon demek millî demek, Trabzon demek yerlilik demek, Trabzon demek vatanperverlik demek, bayrak sevgisi, ezan sevgisi her zaman ön planda bir şehrimiz demektir. Bugün burada da ülkemizin geçirmiş olduğu bu kritik süreçte güzel bir mesaj vermek adına Trabzon’umuzdaki sivil toplum kuruluşlarımız ve özellikle hanımefendilerin himayesinde güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. Başta Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) fotoğraf sergisi açılışı sonrasında, sergi alanı ve stantların gezilmesi ile sona erdi.

Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Trabzon’dan Barış Pınarı Harekatına Destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler