Trabzon'dan Artvin'e yardım eli

Artvin merkez ve çevre ilçelerinde meydana gelen sel felaketinin olumsuz izlerini silmek için bölgeye çok sayıda iş makinesi ve araç gönderen Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden sonra Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TİSKİ) de yardıma koşt

Trabzon'dan Artvin'e yardım eli
Artvin merkez ve çevre ilçelerinde meydana gelen sel felaketinin olumsuz izlerini silmek için bölgeye çok sayıda iş makinesi ve araç gönderen Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden sonra Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TİSKİ) de yardıma koştu.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sel felaketi yaşayan Artvin’e gönderdiği çok sayıda araç ve iş makinesinden sonra bölgede hayatın normale dönmesini sağlamak için TİSKİ de yardım elini uzattı. Felaket bölgesine vidanjör ve temiz su tankeri gönderen TİSKİ, çalışmalarını gece gündüz sürdürerek, Artvinlilerin yaralarını sarmaya yardımcı oluyor. 
img-20150826-wa0001.jpg
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sel felaketinin yaşandığı Artvin’e çok sayıda araç ve iş makinesi gönderdiklerini kaydederek, “Araçlar bölgede meydana gelen sel ve heyelanın izlerini silmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Gelen talepler üzerine TİSKİ de yardıma koşarak bölgeye vidanjör ve temiz su tankeri gönderdi. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Artvinli hemşerilerimizin yaralarını sarmaya gayret gösteriyoruz. Felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet kederli yakınlarına da sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber