Trabzon'daki vahşi cinayete indirim!

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık V.M.T. (25) ile taraf avukatları katıldı.   Savunması alınan sanık V.M.T. Giresun'da otomobil lastiği işi yapılan bir dükkanda çalıştığını anlatarak, olay öncesi Rize'deki bir çay fabrikasında ç

Trabzon'daki vahşi cinayete indirim!
Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık V.M.T. (25) ile taraf avukatları katıldı.
 
Savunması alınan sanık V.M.T. Giresun'da otomobil lastiği işi yapılan bir dükkanda çalıştığını anlatarak, olay öncesi Rize'deki bir çay fabrikasında çalışan ve Trabzon'da ev kiralayan E.K. (37) ile sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığını anlattı.
 
Olay günü de telefonla görüştüğü "Jale" ismini kullanan E.K. ile ilişkiye girmek için Trabzon'a gelerek bu kişinin evine gittiğini söyleyen V.M.T, kendisini kadın kıyafeti ile karşıladığını öne sürdüğü E.K. ile para karşılığı ilişkiye girdikten sonra aralarında tartışma çıktığını söyledi.
 
Tartışmada kendisini kaybederek yanındaki "sustalı" tabir edilen bıçak ile E.K'yi vücudunun çok sayıda yerinden bıçakladıktan sonra bu kişiye ait kıyafetleri giydiğini, kendisine ait kıyafetleri de bir poşete koyarak çöp kutusuna attığını söyleyen V.M.T. daha sonra Giresun'a döndüğünü itiraf etti.
 
Kararını açıklayan mahkeme heyeti de sanık V.M.T'ye önce "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verdi. Heyet, sanığın suçu haksız tahrik altında işlediğini ve suçunu kabul ettiğini belirterek, V.M.T'nin cezasını 15 yıla indirdi.
 
Trabzon'un Kemermaya Mahallesi'ndeki bir dairede geçen yıl gerçekleşen olayın ardından kaçan V.M.T, Giresun'un Espiye ilçesinde yakalanarak tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber