Trabzon'daki olaylar kısa sürede aydınlandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesinde 2 gün önce teravihi namazı çıkışında saldırıya uğradığını ileri süren Trabzon İmam Hatip Lisesinden Emekli Öğretmen K. A. (60) olayının failleri Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ş

Trabzon'daki olaylar kısa sürede aydınlandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesinde 2 gün önce teravihi namazı çıkışında saldırıya uğradığını ileri süren Trabzon İmam Hatip Lisesinden Emekli Öğretmen K. A. (60) olayının failleri Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri tarafından ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre; Bahçecik’te bulunan Osmanlı Camisinde teravih kılan 4 genç cami çıkışı yolda şakalaşarak evlerine doğru ilerliyorlardı.

GENÇLERDE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendileriyle birlikte aynı camii de namaz kılan K. A. Gençlerin Sinkafli kelimler kullandığını duyunca uyarıda bulundu. Bu sırada tartışma meydana geldi. Gençlerden biri yaşlı adamı itti. Daha sonra olay yerinden uzaklaşan 4 genç hiç bir şey den habersiz dağıldı. Gençlerin itmesi sonucu başını taşa çarpan K. A. Olay yerinde yaralandı. Numune Hastanesine kaldırılan K.A. tedavi altına alındı. Buradaki işlemleri sırasında gençlerden şikâyetçi oldu.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Ekipleri olayda adı geçen 4 gencin yakalanması için işlem başlattı. Önce şahısların kimliklerini tespit eden Polis ekipleri Olaya karışan gençlerin M.M, E.S, S.C. ve H.G. isimli şahısların bilgisine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezine çağırdı. Polis Merkezine giden M.M, “ Cami çıkışında küçük bir tartışma yaşandı. Kesinlikle darp gibi bir durum söz konusu değil.” İfadelerine yer verdi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

KADINI RAHATSIZ EDİNCE DARP OLDU

Öte yandan; Ramazan ayının sonlarına doğru iki faili meçhul darp olayı da kısa sürede aydınlandı. Gülbaharhatun Mahallesinde H.O, isimli şahıs bir kadını rahatsız ettiği gerekçesi ile darp edildi. Olayla alakalı soruşturma yapan ekipler, H.O’yu S.S adında bir şahsın darp ettiği bilgisine ulaştı. Talihsiz Kadının rahatsız olmasından dolayı yakını S.S’den yardım istediği öğrenildi. Asayiş Şube Ekipleri bu olay ile alakalı soruşturmasını sürdürüyor.

TRAFİKTE ANLAŞMAZLIĞA DÜŞTÜLER

Çarşı Polis Merkezine giden F.M, dolmuşçuluk yaptığını ve İftara yakın darp edildiğini öne sürerek polislerden yardım istedi. F.M, ifadesinin ardından polis merkezinden ayrıldı. F.M’nin darp edildiğini öne sürdüğü yerdeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, D.S. adlı kişinin F.M’yi darp ettiğini tespit etti. Emniyette ifadesi alınan D.S’nin trafikte anlaşmazlığa düştükleri gerekçesi ile tartıştıklarını ve aralarında kısa süreli bir sürtüşme olduğu bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber