Trabzon’daki o sorun çözüldü – Yazı Bakan'ın önünde

Trabzon’da önemli bir trafik sorunu oluşturan bölge ile ilgili müjde geldi. Yönetim kurulu başkan Yardımcısı Haber61’e açıkladı.

Trabzon’daki o sorun çözüldü – Yazı Bakan'ın önünde

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da önemli bir trafik sorunu oluşturan Özel İmperial Hastanesi önündeki yol ile ilgili müjdeli bir haber geldi.

Haber61’e açıklamalarda bulunan İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, otopark yapılmasının önünde hiçbir engel kalmadığını söyledi.

5 YIL SÜRDÜ

Çelebi yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yazının bakanın önünde olduğunu belirterek, “Bu konu ile ilgili bizi mutlu eden bir haber var. Trabzon’u da mutlu edecek bir haber. Sayın Cumhurbaşkanımızın atıl durumda bulunan okul bahçelerinin ve alanlarının otopark olarak kamuya kazandırılması noktasında yapmış olduğu açıklamadan sonra ki, biz 5 yıldır konu ile ilgili çok ciddi bir emek harcıyoruz. Geldiğimiz nokta şu; bugün itibari ile yazımız bakanın önünde otoparkın yapılmasının önünde hiçbir engel kalmadı. İnşallah bu protokolü imzalayacağız. Burada emeği geçen Sayın Milletvekilimiz Salih Cora’ya, Sayın valimize, Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Buradaki kamu hassasiyetini dikkate alarak, kamu hizmeti veren bir kurumun ortada olan sıkıntısını bertaraf etme adına yapılan çalışmalara çok ciddi katkı verdiler. Sayın Salih Bey’in bu çalışmalar içerisinde ciddi çalışmaları var. Sayın valimde hazırlıklarınızı yapın, iş bizden çıktı, müjdesini bize verdi. Bizde İmperial hastanesi olarak zaten taslak projemiz hazır. Bundan sonra protokolleri konuşarak biran önce projeyi gündeme alacağız. Sayın Milletvekillerimize, Valimize, emeği geçen belediye başkanlarımızın hepsine kurumum adına, şahsım adına ve Trabzon adına. Çünkü oradaki Trafik sıkıntısı Trabzon’u ilgilendiren bir konuydu. Çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“SAĞLIKTA CİDDİ BİR AKIM VAR”

Batum'dan Trabzon'a ciddi bir akım olduğunu belirten Çelebi, "Batum’da bir irtibat bürosu açtık. Bir doktor 3 sağlık teknisyeni arkadaşımız orada bulunduruyoruz. Buradaki bütün gaye ülkemize girdi sağlamak. Devlet büyüklerimiz bizi teşvik ediyorlar. Bu teşvikte işadamlarının görevi bir taraftan hizmeti verirken bir taraftan da ülkeye, şehre kazanımlar sağlamaktır. Biz bu sağlık turizmi ile Batum’la olan hem ekonomik ilişkilerimizi hem siyasi ilişkilerimizi üst seviyeye çıkarıyoruz. Çünkü oradaki irtibat bürosunu açtığımızda Gürcistan Sağlık Bakanı da bizimle beraber açılış programına katıldı, çok güzel mesajlar verdi. Bu adımlar iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendiriyor dedi. Bunlarda bizler için gurur ve onur verici şeyler. Sağlık noktasında ciddi bir akım var ki İmperial hastanesi olarak donanımlı bir hastaneyiz. Birçok branşı içimizde barındırıyoruz. İlgiden çok memnunuz. Oradaki bu tarafa doğru akışın gün geçtikçe hızlandığını trendin arttığını görebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber