Trabzon’daki Millet Bahçesi’nde sorun çözüldü! O bölge de eklenecek

Trabzon’da yapılan Millet Bahçesi’nde yeni gelişme yaşandı.

Trabzon’daki Millet Bahçesi’nde sorun çözüldü! O bölge de eklenecek

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da Avni Aker Stadı’nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Şehire yeni bir yeşil alan kazandıracak projede aşama kaydedildi. Birinci etabında otopark ve yeşil alan olacak projenin ikinci etabı için de engel kalmadı.

İkinci etap için düşünülen alan üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü Lojmanlarının akıbeti merakla bekleniyordu.

Son yaşanan gelişmeler sonrası bu sorunun da çözüldüğü öğrenildi. Lojmanların Orman Bölge Müdürlüğü’nden Millet Bahçesi ikinci etabı için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne devredildiği öğrenildi. Böylece “Lojmanlar ne olacak?” soruları da cevabını bulmuş oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61'i ziyaretinde yaptığı açıklamada "Orman işletme Müdürlüğü’nün lojmanlarını aldık. Millet bahçesinin yanındaki lojmanlar artık bizim. Orayı ikinci etap millet bahçesi olarak değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler