Trabzon’daki FETÖ baskınının görüntüleri ortaya çıktı

Trabzon’da FETÖ’nün Gaybubet evine yapılan baskının görüntüleri ortaya çıktı.

Trabzon’daki FETÖ baskınının görüntüleri ortaya çıktı

Haber61 – Haber Servisi - Trabzon'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "gaybubet evleri"ne yönelik operasyonda örgütün sözde "milli eğitim imamı"nın kaldığı hücre evindeki gizli bölmede 86 bin 200 lira, 12 bin 620 avro ve 21 bin 160 dolar bulunmuştu. Yapılan operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeleri ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında, FETÖ örgüt üyelerinin örgütsel faaliyetlerini yürütmek ve gizlenmek amacıyla kullandığı tespit edilen bir eve baskın yapıldı.

Örgütün kentteki öğretmenlerden sorumlu sözde "milli eğitim imamı" İ.D'nin kaldığı hücre evine yapılan baskında fırın ile duvar arasındaki gizli bir bölmede örgüte ait 86 bin 200 lira ile 12 bin 620 avro ve 21 bin 160 dolar ele geçirildi.

Evde bulunan çok sayıda cep telefonu ve bilgisayara el konulurken İ.D.’nin yapılan üst aramasında A.Ö. adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber