Trabzon'da yollar betonlanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde beton yol çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Ortahisar İlçesi Yeşilvadi Mahallesi Dereboyu mevkiinde yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolun betonlama çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 3 b

Trabzon'da yollar betonlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde beton yol çalışmalarını belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Ortahisar İlçesi Yeşilvadi Mahallesi Dereboyu mevkiinde yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki yolun betonlama çalışmalarına başlandı. Yaklaşık 3 bin metre küp beton kaplama yapılacak yol çalışmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Mahalle Muhtarı İhsan Öztürk ve vatandaşlar çalışmaların devamını beklediklerini söylediler. Betonlanan yolun Şana, İkisu, Yeşilyurt, Esenyurt, Yeşilvadi ve Pınaraltı’nı birbirine bağladığını ifade eden Muhtar Öztürk, yollarının betonlanmasında emeği geçen başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
 
2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfalt ve beton yol yaparken belirledikleri kriterlere göre hareket edeceklerini ifade etti.  Başkan Gümrükçüoğlu, “Asfalt ve betonun dağıtımında ilçelerimizin yol ağı, mahalle sayısı, o bölgedeki konut sayısı ve nüfus kriterleri dikkate alınacak. Bugüne kadar hizmet almışlık oranı diğer ilçelere göre daha az olan ilçeler daha fazla desteklenmeye gayret edilmiş olacak” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber