Trabzon’da yolcular isyanda! "Resmen eziyet"

Trabzon Havaalanı’nda yapılan çalışmanın uzaması yolcuları isyan ettirdi.

Trabzon’da yolcular isyanda! "Resmen eziyet"

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Havaalanı’nda pist bakımı nedeniyle uçuşa kapatıldı. Havalimanı pistinin 400’üncü metresinde eğim oluşan yaklaşık 30 metrekarelik alanda onarım çalışması başlatıldı. Daha önce yapılan açıklamalarda pistin 8 saat uçuşa kapatılacağı bildirilmişti. Ancak çalışmalar tamamlanamayınca pistin  yarın sabah saat 06.00’a kadar uçuşlara kapatılacağı bilgisi geldi.

Daha önceden yapılan planlamaya uygun olarak havaalanına gelen yolcular adeta şok yaşadı. Son dakika kararıyla yapılan açıklama yolcuları sinirlendirdi. “Böyle plansızlık mı olur? Sorumluları kimse çıksın açıklama yapsın. Resmen rezillik” şeklinde isyan eden yolcular mağduriyetlerini dile getirdiler.

Ayrıca Havayolu Şirketleri de alınan son dakika kararı ile adeta şok oldular. Bazı havayolu şirketleri uçuşlarını iptal ederken bazıları da yolcuları Ordu-Giresun Havaalanı’na yönlendirdi.

Gün boyunca yaklaşık 30’a yakın uçuşun Trabzon Havalaanı’ndan gerçekleşmediği öğrenilirken, Havalimanı işletmesinden de resmi bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler