Trabzon’da Yeni Doğan Bölümünde klima krizi

Trabzon’da bulunun Numune Hastanesi’nde klima krizi yaşanıyor.

Trabzon’da Yeni Doğan Bölümünde klima krizi

Haber61 - Özel Haber

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan ve en yoğun hastanelerinden biri olan Numune Hastanesi’nde klima krizi patlak verdi.

Hayata gözlerini yeni açmış bebeklerin bakımlarının yapıldığı ve “Yeni Doğan Bakım Ünitesi (prematüre)” olarak adlandırılan bölümdeki klimaların çalışmadığı öğrenildi. 10 güne yakın bir zamandır arızalı olan klimalar için Ankara’dan teknik servis beklendiği ancak henüz bir netice alınamadığı ve Bebekler ile sağlık çalışanlarının sıcaktan etkilendikleri öğrenildi.

Sıcaktan bunalan bebekler nedeniyle ortamı serinletmek amacıyla 5 adet vantilatör alındığı ancak yeterli olmadığı belirtildi.

Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar, Yeni Doğan bakım Ünitesi gibi bir bölümdeki cihazların tamirinin bu kadar uzun sürmesine bir anlam veremediklerini belirtip yetkililere çağrıda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler