Trabzon’da Yasin Öztekin için ilan bastırıldı

Trabzon’da Galatasaray maçında yaşanan olayın yankıları sürüyor.

Trabzon’da Yasin Öztekin için ilan bastırıldı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi.


Bordo mavililerin 2-0 kazandığı karşılaşmanın ilk yarısında Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo’nun son çizginin hemen önünde Yasin Öztekin’e yaptığı ve Yasin’in saha dışına çıktığı çalım sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu olayla ilgili sosyal medyada bir çok caps yapılırken son olarak Trabzon’da kayıp ilanı bastırılıp duvarlara yapıştırıldığı görüldü. Yasin Öztekin’in fotoğrafının kullanıldığı ilanda “18 Mart 2017 tarihinde Fabian Castillo ile girdiği ikili mücadele sonrasında kendisinden haber alınamayan Y.Ö. adlı şahsı görenlerin bize müracaat etmeleri önemle rica olunur. Not: Evine dön oğlum” ifadeleri yer alırken bir de telefon numarası verildi.

Bu ilanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken cep telefonu ile fotoğrafını çekip paylaşım yaptılar.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler