Trabzon’da vatandaşın dolar isyanı

Trabzon’da bir vatandaş oturduğu apartmanda yakıt parasının dolarla alınmasına isyan etti.

Trabzon’da vatandaşın dolar isyanı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Mehmet Bülbül isimli bir vatandaş ikamet ettiği apatmanda yakıt parasının dolar olarak alınmasına isyan etti.

Son günlerde döviz kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak Dolar’ın TL karşısında değer kazanması ile herkes TL ile iş yapmaya özen göstermeye başladı.

Mehmet Bülbül isimli bir vatandaş ise oturduğu apartmanda yakıt ücretinin Dolar üzerinden alınmasına tepkisini, Haber61 adına yazdığı ve Haber61’in 0532 456 7141 numaralı Whatsapp İhbar Hattına gönderdiği dilekçe ile gösterdi.

Bülbül dilekçesinde “her sene toplanan kömür parası bu ay toplanacak. Fakat kömür parasını Dolar olarak istiyorlar. Ülkemizde kömür ocakları varken TL olarak alınması gerekirken Dolar olarak alınıyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Gereğini bilgilerinize arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Trabzon’da vatandaşın dolar isyanı

Trabzon’da vatandaşın dolar isyanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber