Trabzon’da uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele 

Bu yılın 7 aylık döneminde uyuşturucu ve kaçakçılığa yönelik operasyonlarda suça karışan 504 kişi hakkında işlem yapılırken, bunlardan 129’u tutuklandı.

Trabzon’da uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele 
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri bu yılın 7 aylık döneminde uyuşturucu ve kaçakçılığa yönelik yaptıkları operasyonlarda 504 kişi hakkında işlem yaparken, bunlardan 129’u tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri bu yılın 7 aylık döneminde şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği uygulama ve operasyonlar sonucu 15 tabanca, 53 bin 195 sigara, 630 litre kaçak akaryakıtın yanı sıra çok miktarda tütün, makaron ve puro ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 356 şüpheliden 84’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri de aynı dönemde şehrin farklı noktalarında yaptıkları uygulama ve operasyonlar sonucu 9 buçuk kilogram esrar, 3 bin 501 ecstasy hapı, 820 gram bonzai, 44 gram kokain, 100 gram eroin, 616 kök hint keneviri ve 116 kök haşhaş ele geçirdi. Ekipler olaylarla ilgili 148 kişi hakkında işlem yapılırken, bunlardan 45’i tutuklanarak cezaevine konuldu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler