Trabzon’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor! İşte son 1 haftanın bilançosu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde 12 bin 324 kişinin sorgulaması yapıldı

Trabzon’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor! İşte son 1 haftanın bilançosu

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da asayiş denetimleri aralıksız sürerken, ağırlıklı olarak uyuşturucu olaylarının yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu üretenlere ve satanlara karşı önlemlerini artırdı.

İşte 1 hafta içerinde Trabzon’da yapılan denetimlerin blançosu;

Trabzon genelinde yapılan asayiş denetimlerinde toplam 12 bin 324 kişinin sorgulaması yapıldı. Yapılan denetimler sonucu 14 Ruhsatsız Tabanca, 5 Kurusıkı Tabanca, 5 Av Tüfeği, 820 Fişek, 1 Adet Ses Fişeği, 9 Delici Kesici Alet, 20,85 gr Esrar Maddesi, 171,38 gr Bonzai, 1,04 gr Metamfetamin, 2 Kök Hint Keneviri, 6 Adet Düzenek (Uyuşturucu Kul.), 6 Adet Patlayıcı Madde, 7 Adet Fünye, 80 Adet Mauser Mayonu, 50 TL Para (Kumar), 1 Adet Cep Telefonu(Çalıntı) ele geçirildi.

Ayrıca; Fuhuşla mücadele kapsamında bir otel sahibi hakkında Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama suçundan işlem yapıldı ve 2 yabancı uyruklu bayan sınırdışı edilmiştir. Emre Aykırı Davranış, Kumar, Sarhoşluk, Rahatsız Etme ve diğer konularla ilgili 30 şahıs hakkında idari işlem yapıldı. Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 31 şahıs yakalandı. Kayıp olarak aranan 2 şahıs bulundu. Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, Tehdit, 6136 SKM, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçları başta olmak üzere 64 olay aydınlatıldı ve 197 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Farklı gün ve saatlerde parklar 314 kez kontrol edilirken, 901 işyeri kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber