Trabzon'da uyuşturucu operasyonları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi (UMP) , kent genelinde yapmış olduğu çalışmalarda 8 kişi hakkında uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmaktan işlem yaptı.

Trabzon'da uyuşturucu operasyonları

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi (UMP) , kent genelinde yapmış olduğu çalışmalarda 8 kişi hakkında uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmaktan işlem yaptı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Kargo yolu ile Trabzon’a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan UMP ekipleri; kargonun geldiği şubeyi tespit ederek sahibinin alması için beklemeye koyuldu. Bir süre sonra 35 yaşındaki E.C, isimli kadın kendi adına gönderilen kargoyu almaya geldi.

KARGODAN BONZAİ ÇIKTI

Kargo ile şubeden ayrılan E.C’yi yakın takibe alan UMP ekipleri; savcılıktan alınan izin ile durdurarak paket içerisinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 45 gram ‘bonzai’ adı verilen sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan E.C, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Şahsın eşi olduğu öğrenilen O.C’de ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Şahsıların Ortahisar İlçesinde bulunan evinde arama yapıldı. Evde 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İSTANBUL’DAN TRABZON’A ZEHİR TİCARETİ

Gözaltına alınan çift mahkemeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde kullanımından işlem yaparak adli kontrol şartlı ile serbest bıraktı. Evli olan çiftlerin 1 çocuğu olduğu öğrenildi. Yine UMP’ye İstanbul’dan karayolu ile Trabzon’a uyuşturucu madde sevkıyatı bilgisine ulaşıldı. Bu durum üzerine harekete gecen ekipler; 61 Plakalı bir aracı Karadeniz Sahil Yolunda durdurdu. Araç içerisinde bulunan S.K, T.G, B.B ve Ö.Ş’yi gözaltına aldı.

ARAÇ TAMPONUNDA UYUŞTURUCU

Şüpheli araç içerisinde yapılan incelemelerde tampon kısmına zula yapılan paketler içerisinde 218 gram ‘Bonzai’ ile 100 gram oğul otu ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesine sevk edildi. Şahıslar hakkında burada uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem yapılarak mahkemeye sevk edildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. Öte yandan Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Oğul Otu’nu ‘bonzaiye’ karıştıran şahsılar uyuşturucu maddeyi fazlalaştırdıkları ortaya çıktı.

ŞÜPHELİDE HAP ÇIKTI

Gülbaharhatun Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir kişi üzerinde yapılan aramalarda 1 hap ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Olaylar ile alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler