Trabzon’da ünlüleri buluşturan nişan! Anneler kurdele kesti!

Muhammet Balta İbrahim Sağıroğlu’na,”Kız vermek nasıl duygu?” dedi, “başına gelsin de gör” cevabını aldı

Trabzon’da ünlüleri buluşturan nişan! Anneler kurdele kesti!

İbrahim Sağıroğlu’nun kızı Hilal ve Fikret Ataoğlu’nun oğlu Bekir, ilk adımı attılar

Haber61/Haber Servisi

Trabzon’da tanınan tüm simaları Hilal ve Bekir çiftinin nişan töreninde bir araya geldi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nın kızı Hilal ile iş insanı Fikret Ataoğlu’nun oğlu Bekir Ataoğlu, dünya evine girmek için ilk adımı attılar.

Novotel’de 500 kişilik salona sığmayan davetliler, mutlu çifti yalnız bırakmadılar.

Yüzüklerini takmak üzere sahneye çıkan Ak Parti Trabzon Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “İçeri girerken İbrahim abiye,’nasıl bir duygu’ diye sordum. O da buruk bir sevinçle ‘Başına geldiğinde görürsün’ diyerek cevap verdi. Ama her anne babaya Allah bunu nasip etsin. Kızımız ve oğlumuz birbirlerine yakıştılar” dedi.
Yüzük takmak için çağırılan diğer bir isim ise Ak Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu oldu.
O da,”Benim 7 kız kardeşim var. Rahmetli ablamı babam verdiğinde zorlandı ama alıştı. İbrahim Başkanın tek kızı. O alışamayacak. Genç çiftimizi kutluyorum “ dedi.
Milletvekili Balta daha sonra, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar, ve anne-babaları sahneye davet etti.

Milletvekili Muhammet Balta, CHPli Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu sahneye davet ederken “Volkan Abimizi de sahneye davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Davetliler arasında spordan siyasete, iş dünyasından sanat dünyasına bir çok isim yer alırken Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Yöneticileri Emin Kahraman, Yusuf Hayırlıoğlu, Ömer Sağıroğlu, iş insanı Zeki Mazlum da vardı. 

Yüzükleri tek makasla annelere kestirildi.

Gecede sahne alan Karadeniz'in seçkin müzik grubu Trabzon Şehir Orkestrası davetlilere muhteşem bir gece yaşattılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber