Trabzon'da üçüncü tanzim satış yeri hizmete girdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 3. tanzim satış yerinin açıldığını açıkladı.

Trabzon'da üçüncü tanzim satış yeri hizmete girdi

, Meydan ve Atapark’tan sonra üçüncü tanzim satış yerini Değirmendere’de hizmete aldıklarını bildirdi. Gümrükçüoğlu, tanzim satış yerlerinin sayısının daha da arttırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Tanzim satış yerlerinin haftanın her günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verdiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile başlatılan enflasyonla topyekun mücadele çalışmaları ve fiyat spekülasyonları ile halkımızın mağdur edilmesine izin vermemek için Trabzon’umuzda başlattığımız tanzim satış uygulamasını daha da genişleteceğiz. Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında; domates 3 TL, soğan 2 TL, elma 3 TL, patates 2 TL, salatalık 4 TL, patlıcan 4,5 TL ve biber 6 TL’den satılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber