Trabzon’da Türkiye’nin en büyük çocuk hastanesi yapılacak!

Bölge ve Türkiye’de tek olacak   Günebakış’tan Gökhan Dihkan imzalı habere göre;   Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Süleyman Baykal, Trabzon’da yapılacak ve Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyacak olan çocuk hastanesinin projesinin ta

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük çocuk hastanesi yapılacak!
Bölge ve Türkiye’de tek olacak
 
Günebakış’tan Gökhan Dihkan imzalı habere göre;
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Süleyman Baykal, Trabzon’da yapılacak ve Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyacak olan çocuk hastanesinin projesinin tamamlanarak kendilerine teslim edildiğini söyledi.
 
Proje ihalesini alan firmanın çalışmalarını tamamlandığını kaydeden Rektör Baykal, “Teslim edilen projede bizim kontrollerimizde tespit ettiğimiz bazı eksiklikler oldu. Şu anda ilgili firma projedeki bu eksiklikleri tamamlıyor. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde proje tamamen bitmiş olarak teslim edilecek. Ondan sonra da çocuk hastanesi projesi için ana yapım ihalesi gerçekleştirilecektir” dedi.
 
Baykal, Ana yapım ihalesine çıkıldıktan sonra hastanenin yapımı 3 yıl süreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber