Trabzon’da Tıp Fakültesi'nde hemşire ve doktorları bıktıran adam…

Trabzon’da Tıp fakültesine giren ve hemşirelerle doktorları canından bezdiren hırsızlık olayını polis çözdü.

Trabzon’da Tıp Fakültesi'nde hemşire ve doktorları bıktıran adam…
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde hemşire ve doktorları canından bezdiren hırsızlık olayının şüphelisi bir kişi gözaltına alındı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; hastanenin acil servis ve polikliniklerinde  bulunan doktor ve hemşire odalarına giren hırsız para ve cep telefonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının ardından 3 Hemşire ve 1 Doktor Taksim Polis Merkezine giderek olaylar hakkında şikayette bulundu.
 
Sağlık çalışanlarının şikayeti üzerine harekete gecen Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri; Hastanenin güvenlik kamera görüntülülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonrasında olaya karıştığı şüphesi ile 24 yaşında ki; C.Y. gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.
 
Burada sorgulanan C.Y.’nin ilk ifadesinde hakkında ki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Öte yandan yapılan çalışmalarda, 700 TL’ye yakın para ve bir adet cep telefonun çalındığı oda da yapılan parmak izleri saptandığı bu izlerinin C.Y. ile örtüşüp örtüşmediği yönünde çalışma başlatıldı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber