Trabzon’da taksilere denetim

Trabzon’da Taksilere yönelik uygulama yapıldı.

Trabzon’da taksilere denetim

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da taksilere yönelik yapılan uygulamada 20 araca 2 bin 794 TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ticari taksi ve taksi şoförlerine yönelik, kısa mesafe, taksimetre, fiyatta pazarlık, trafiğin yoğun olduğu saatlerde, kötü hava şartlarında yolcu alıp almadığı, bozuk para, yabancı turistler, sigara ve alkol kullanımı gibi konular başta olmak uygulama yapıldı.

Yapılan denetimlerde 315 araç kontrol edilirken 12 araca Trafik işaret ve levhalarına uymamak, 1 araca Seyir halinde cep telefonuyla konuşmak, 3 araca Trafik düzeni ile alakalı diğer yasak ve kurallara uymamak, 2 araca Emniyet kemeri kullanmamak, 1 araca Muayenesiz araç kullanmak, 1 araca taksimetre kullanmamak olmak üzere toplam 20 araca, 2 bin 794 TL ceza kesildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber