Trabzon’da sürücülere ceza yağdı

Trabzon’da yapılan trafik denetimlerinde sürücülere ceza yağdı.

Trabzon’da sürücülere ceza yağdı

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde toplam 10 bin 516 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Bin 581 araç sürücüsüne ve tescil plakasına toplam 654 bin 257 TL cezai işlem uygulandı.

Bu cezaların kapsamı olarak da Çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 97 araç sürücüsüne trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlenirken, emniyet kemeri denetiminde 4 bin 198 araç kontrol edilip 50 araç sürücüsüne, Motosiklet denetimlerinde 95 araç kontrol edilip 24 sürücüye, yolcu taşıyan araç denetiminde 778 araç kontrol edilip 103 sürücüye, yük taşımacılığı yapan araçların denetiminde bin 749 araç kontrol edilip 119 sürücüye, alkol denetimlerinde bin 496 araç kontrol edilip 35 sürücüye, radarlı hız denetiminde ise 263 sürücüye işlem yapıldı. Yapılan denetimlerde 114 araç da trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber