Trabzon’da sürücüler yarıştı

Trabzon’da oluşturulan pistte sürücüler zamana karşı yarıştı.

Trabzon’da sürücüler yarıştı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Tunalar Fiat tarafından gerçekleştirilen organizasyonda sürücüler zamana karşı yarıştı.


Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadının protokol girişinin önünde bulunan otoparkta kurulan pistte özel olarak hazırlanan parkurda gruplar halinde yarıştılar. Araçla ilk olarak dubaların arasından geçen yarışmacılar kırmızı beyaz lastiklerle belirlenen engelleri aşıp yine dubalarla belirlenen yeri aşmadan durmaya çalıştı. Gün boyunca gruplar halinde yarışacak olan yarışmacılardan en iyi ilk 3 dereceyi yapanlara madalya verilirken gün sonunda dereceye girenlerin yarışacağı final etabı ile etkinlik sona erecek.

YARIŞLARI VE AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fiat Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Mahmut Karacan Haber61’e yaptığı açıklamada "Fiat 2016 ve 2017’de Türkiye’nin en büyük üreticisi oldu adet olarak. İhracat rekortmeni oldu. Bunda yeni modelimiz Egea’nın çok büyük katkısı oldu. Genel olarak iyi gidiyor. Türk ekonomisine artılarımız çok fazla. İhracatımız iç pazardaki satışın neredeyse üç katı kadar. O yüzden memnunuz bir katma değer yarattığımız için. Şimdide bölgesel olarak araçlarımızı tanıtıyoruz. Trabzon ve Ordu’da Erol Bey’le beraber çalışıyoruz. Çok memnunuz. Hem il lideriyiz. Bizim açımızdan çok güzel.” dedi.

Trabzon’da sürücüler yarıştı

Trabzon Tunarlar Fiat sahibi Erol Tuna yaptığı açıklamada, “ben öncelikle Fiat ekibine, bu organizasyonu düzenleyen yönetime ve başarı ile buralara kadar getiren bütün ekibe Hem Tunalar adına hem şahsın hem de şehrin adına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler. Trabzon'un motor sporları açısından hem de sosyal anlamda artı bir değer kattığına inanıyorum. Fiat Türkiye’nin ve dünyanın en önemli markalarından bir tanesi. Bizde uzun yıllardan beri burada Fiat’ın temsilciliğini yapıyoruz. Aynı zamanda Ordu’da da Fiat’ın temsilciliğini, Satış ve servisini ve toptan yedek parça pazarlamasını yapıyoruz. Çok güvendiğimiz bir marka. Büyük bir sadakatle Fiat’ın emrinde çalışıyoruz. Mahmut Bey’in sayesinde de hem şehrimizde hem Türkiye’de satış anlamında büyük bir ivme kazandı. Mahmut Bey ve ekibini de tebrik ediyoruz.” dedi.

Mahmut Karacan elektrikli araçlarla ilgili sorulan bir soru üzerine, "Cep telefonlarının ve Laptopların pil problemi çözüldüğü zaman elektrikli arabalar dünyanın her yerinde görünürlüğü artacaktır. Bu ne zaman çözülürse Fiat en hızlı şekilde aksiyon alır. Arabadan ziyade droneların devreye girmesi uçan arabalardan daha öncelikle olabilir. Bunun bir iki örneği var Ortadoğu’da . İlerleyen dönemlerde nasıl olur. Buna iklim şartları nasıl müsaade eder, o tamamen farklı bir kulvar. Biz yaptığımız işte hala 4 zamanlı motorlarla devam ediyoruz. Bizim yapmaya çalıştığımız en iyi ürünü üretebilmek. Bizde araba alan müşterilerimize, satan bayilerimize hayatlarını kolaylaştıracak, uzun dönem beraber yaşayacakları ulaşım cihazlarını öncelikle sunmaktır görevimiz” şeklinde konuştu.

HABER61’E ÖDÜL

Yapılan yarışmalara katılarak 20 saniye 58 saliselik derecesi ile 2. Olan Haber61 Kameramanı Soner Doksanbir’ de madalya verildi.

Trabzon’da sürücüler yarıştı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler