Trabzon’da sürücüler radara takıldı!

Trabzon’da yapılan trafik denetimlerinde 328 araca hız cezası kesildi.

Trabzon’da sürücüler radara takıldı!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 4 bin 180 araç ve sürücüsü denetlendi. 812 araca ve sürücüsüne 265 bin 379 Lira para cezası kesildi. En çok ceza ise hız nedeniyle kesildiği görüldü.

Trabzon’da son bir haftada ; Çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 17 araç sürücüsüne, Emniyet kemeri denetiminde 1.007 araç/sürücü kontrol edilip 17 araç sürücüsüne, Motosiklet denetimlerinde 48 araç/sürücü kontrol edilip 11 araç/sürücüye, Yolcu taşıyan araç denetiminde 916 araç/sürücü kontrol edilip 82 araç/sürücüye, Yük Taşımacılığı yapan araçların denetiminde 334 araç/sürücü kontrol edilip 57 araç/sürücüye, Alkol denetimlerinde 621 araç kontrol edilip 1 araç sürücüsüne, Radarlı hız denetiminde ise 328 araca cezai işlem yapıldı.

Yapılan denetimlerde 45 araç da trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber