Trabzon'da şüpheli yangın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gazipaşa Mahallesinde bu sabah eski bir ev yandı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; sabah 07:50 sularında evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Trabzon'da şüpheli yangın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gazipaşa Mahallesinde bu sabah eski bir ev yandı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; sabah 07:50 sularında evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında biri kullanılmayan eski bir ev ile bir ailenin yaşamış olduğu evin iç kısmı yanarak kullanılmaz hale geldi. O esnada ailenin yaşamış olduğu evde şans eseri kimse olmazken, yangına Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, müdahale etti. Olayda yaralanan olmaması şans olarak değerlendirilirken Taksim Polis Merkezi ekipleri şüpheli yangın ile alakalı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber