Trabzon’da Spor camiasından Millet Bahçesi Önerisi

Trabzon’da spor camiasından Millet Bahçesi görüşmeleri için öneri.

Trabzon’da Spor camiasından Millet Bahçesi Önerisi

Haber61 – Spor Servisi - Trabzon’da Spor Bileşenleri Avni Aker’in yerine yapılması planlanan Millet Bahçesi’nin Belediye Meclisinde yapılacak görüşmeleri ile ilgili öneride bulundu.

ASKF, TÜFAD, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği, Saha Komiserleri Derneği, Spor Kulüpleri ve Spor Paydaşları yaptıkları ortak açıklamada mecliste yapılacak görüşmelerde avan projeye veya öneri karara, “eski Avni Aker tribünlerinin önüne; Trabzon’da futbolun doğduğu ve tarihinin yazıldığı bir futbol sahası konulması bütün Trabzon’un ortak kararıdır” ibaresinin eklenmesini istediklerini belirttiler.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Yavuz Selim Sahası ve Avni Aker’in bulunduğu alan ile ilgili plan değişikliği önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemine gelecektir. Planda spor alanının Millet Bahçesine dönüştürülmesi görüşülürken, plan lejantında belirtildiği üzere, avan projeye göre uygulama yapılacağından, avan projeye veya öneri karara, eski Avni Aker tribünlerinin önüne; Trabzon’da futbolun doğduğu ve tarihinin yazıldığı bir futbol sahası konulması bütün Trabzon’un ortak kararıdır ibaresinin eklenmesi spor bileşenleri olarak ortak kararımızdır. Konuyu yakından takip eden belediye başkanlarımız ve büyükşehir meclis üyelerimiz vardır. Karar verecek konumda olan her yetkili bu konuda bilgilendirilmiştir. Katkı sunan bütün kişi ve kuruluşları yerel ve ulusal yazılı ve görsel medyada açıklayacağımızı belirtir saygı ve sevgilerimizi sunarız.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber