Trabzon’da 1 hafta 23 bin 500 kişi denetlendi.

Trabzon’da 1 hafta 23 bin 500 kişi denetlendi

Trabzon’da 1 hafta 23 bin 500 kişi denetlendi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü birimlerince son 1 haftada yapılan uygulamalarda Trabzon genelinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde toplam 23 bin 514 şahsın sorgulaması yapıldı.

Bu denetimlerde ;

299 Yabancı uyruklu şahsın denetim ve kontrolü gerçekleştirilmiş, 5 Adet Ruhsatsız Tabanca, 2 Adet Kurusıkı Tabanca, 18 Adet Fişek, 4 Adet Delici Kesici Alet, 38,35 gr Esrar, 2,98 gr Bonzai, 40 adet Ecstasy Hap, 5 Kök Hint Keneviri ve 0,34 gr Metamfetamin ele geçirildi.

Ayrıca; Fuhuşla mücadele kapsamında 9 T.C vatandaşı bayan hakkında çevreye rahatsızlık vermekten Kabahatler Kanunundan işlem yapılmış, 1 yabancı uyruklu Bayan Terke Davet edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalanmış ve 100 m Kablo ele geçirilip, Bisiklet ve Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili 2 şüpheli yakalanmış ve 2 adet Bisiklet ele geçirildi

Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama olayı ile ilgili olarak, Horoz Dövüşü yapılan bir ikamette 8 Hint Horozu, 1 Dövüş Ringi, dövüşlerde kullanılan 2 adet Saat ele geçirilip, 1 şüpheli yakalandı, 6 şahıs hakkında kumar oynamaktan Kabahatler Kanunundan işlem yapıldı.

Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 22 şahıs yakalandı

Kayıp olduğu bildirilen 3 şahıs bulundu

5326 Sayılı Kabahatler Kanunun kapsamında başta vatandaşın huzurunu bozan, kamu düzeni ve güvenliğine aykırı hareket eden 32 şahıs hakkında idari işlem yapıldı.

Alkol satışı yapan 2 Büfe ile ilgili olarak Kapatma Saatine Riayet Etmemekten işlem yapıldı, Hacizli olan 4 araç yakalandı

Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, Tehdit, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, 6136 SKM, Hakaret, Mala Zarar Verme, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak, Açıktan Hırsızlık, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme gibi suçlar başta olmak üzere (23) olay aydınlatılmış ve (300) şüpheli hakkında işlem yapıldı.

344 işyeri ve okul çevrelerinde bulunan (328) park kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler