Trabzon’da sis esareti sürüyor! İptaller var

Trabzon’da sis etkisini sürdürürken hava ulaşımında iptaller ve rötarlar yaşanıyor.

Trabzon’da sis esareti sürüyor! İptaller var

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da dün sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sis hava ulaşımını olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor.


Dün günün ilk saatlerinden itibaren Trabzon Havalimanına yapılacak olan bazı uçuşlarda rötarlar yaşandı, bazı uçuşlar başkan havalimanlarına yönlendirildi ve bazı uçuşlar ise iptal edildi. Dün Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun uçağı ise OR-Gİ havalimanına yönlendirildi.

ESARET SÜRÜYOR

Sis etkisini akşam saatlerinde de sürdürürken sabaha kadar Trabzon Havalimanına ve Trabzon Havalimanından yapılacak uçuşlar iptal edilmişti.

Şuanda ise sisin etkisi biraz daha azalsa da sıkıntı devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren Trabzon’a yapılan 5 uçuştan 3’ünde 1 saat 10 dakika ile 4 saat arasında rötar yaşanırken 2 uçuş iniş yapabildi.

Trabzon’dan yapılması planlanan 12 seferin 5’i iptal edilirken 4 uçuşta ise 30 dakika ile 4 saat arasında rötarlar yaşanıyor.

GİDİŞ UÇUŞLARI

Trabzon’da sis esareti sürüyor! İptaller var

GELİŞ UÇUŞLARI

Trabzon’da sis esareti sürüyor! İptaller var

https://www.haber61.net/trabzon/trabzon-da-tum-ucuslar-iptal-h291083.html

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber