Trabzon’da silah sesleri! Yaralılar var!

Trabzon güne silah sesleri ile uyandı.

Trabzon’da silah sesleri! Yaralılar var!

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Ortahisar ilçesi 1 Nolu Bostancı Mahallesi’nde bir sitede sabah saatlerinde 4 kişiye silahlı saldırı düzenlendi.

Ayaklarından yaralandığı belirlenen 4 kişi kaldırıldığı hastaneden tedavi altına alındı.

Yaklaşık 10 gün önce dünya evine girdiği belirlenen B.K. ve Ü.Y.K. adlı doktor çift, düğünden kalan sıkıntılar yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan karı kocanın akrabaları da tartışmaya karıştı. Bir süre sonra tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bu sırada Kastamonu'dan geldiği belirlenen gelinin babası emekli astsubay B.B. silahını çekerek damadı Ü.Y. K.,, dünürü H.K., dürünün eşi M.K. ve damadın kız kardeşi E.K.'ya ateş etti. B.B.'nin silahından çıkan kurşunlarla yaralanan 4 kişi ambulanslarla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Silahlı saldırı gerçekleştiren emekli astsubay B.B.ise cinayet masası ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber