Trabzon’da Prof. İhsan Koz öğrencilerinden Mehmetciğe mektup ve fındık!

Trabzon’da eğitim veren Prof. İhsan Koz İlkokulu öğrencileri Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan askerlere mektup ve fındık gönderdi.

Trabzon’da Prof. İhsan Koz öğrencilerinden Mehmetciğe mektup ve fındık!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Prof. İhsan Koz İlkokulu bugün anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul yönetimi, Okul aile birliği, öğrenci velileri ve öğrencilerin eksiksiz katılımıyla düzenlenen "Gönül Pınarı'ndan Barış Pınarı'na"etkinliği ile Barış Pınarı Harekatında görev yapan askerlere fındık ve öğrencilerin yazdığı mektuplar gönderildi. Tüm öğrenciler duygularını kağıda dökerken okuma – yazmaya henüz geçmemiş öğrenciler ise duygularını resim yaparak anlattılar.

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, Hava Savunma Teğmen Ümit Ferdi Alagöz, Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ve öğrenci velilerinin katıldığı mektup ve fındıkların askerlere teslim töreni güzel görüntülere sahne oldu.

Askerlere gönderilen mektupların bir kaçının okunduğu törende duygu dolu anlar yaşanırken, öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterisi de renk kattı.

Haber61 mikrofonlarına konuşan Ortahisar Kaymakamı Toğan “Bu bizim milletimize has bir özellik. Bugün Gönül Pınarından Barış Pınarına adlı bir etkinlik. Öğrencilerimiz sıcaklığı ve sevgiyi Mehmetciğimize taşımayı uygun görmüşler. Fındık paketleri, yazılan mektuplar ve okuma yazması olmayan öğrencilerimiz de resimle ifade ettiler.O duyguları orada hissetmek önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Teslim töreninin ardında ise öğrenciler ve protokol toplu halde asker selamı verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber