Trabzon’da polis haftasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü polis haftasında düzenlenen etkinliklerle yoğun zamanlar geçiriyor.

Trabzon’da polis haftasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor

Haber61 - Haber Servisi

10 Nisan polis haftası nedeniyle Trabzon’da çeşitli etkinlikler yapılıyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikler dışında, yapılan ziyaretler de kabul ediliyor.

Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Ülkemizin huzuru ve refahı, Teşkilatın sağlık ve selameti ve Aziz Şehitlerimizin ruhu İçin Mevlüt okundu ve akabinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve il Emniyet Müdürü Orhan Çevik vatandaşlara kavurma ikram etti.

“Çocuk Kalbimle Yanındayım Sloganı” ile İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK’i Makamında Ziyaret eden IMKB Anadolu Lisesi Ana Okulu Öğrencileri 10 Nisan Polis Haftasını kutladılar.

Sihirli Annem Ana Okulu Öğrencileri de İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK’i Makamında Ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftasını kutladılar.

Son olarak da Teşkilatın 174. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, eşi Sevilay ÇEVİK beraberinde huzur evini ziyaret etti.

Polis haftası nedeniyle etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber