Trabzon''da Pedallar Sürdürülebilir Yaşam İçin Dönecek!

Türkiye Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz’ın da katıldığı toplantıda bir araya gelen Trabzon Bisikletliler Topluluğu, Trabzon’da bisiklet kullanımının yaygınlaşması için yapılacak etkinlikler ve aktivitelerle ilgili kararlar aldı.   Tra

Trabzon''da Pedallar Sürdürülebilir Yaşam İçin Dönecek!
Türkiye Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz’ın da katıldığı toplantıda bir araya gelen Trabzon Bisikletliler Topluluğu, Trabzon’da bisiklet kullanımının yaygınlaşması için yapılacak etkinlikler ve aktivitelerle ilgili kararlar aldı.
 
Trabzonlular için sporun çok önemli olduğunu altını çizen Suyabatmaz, “Sporun bu denli önemli olduğu böylesine güzel bir şehirde güzel etkinliklere, aktivitelere ve sosyal projelere hep birlikte el ele imza atacağız” dedi.
 
Trabzon da gerçekleşecek projeler için hafızalar da önemli bir yer edineceklerini belirten Suyabatmaz, “Bisikletliler Derneği İl Temsilciliğimizde gerçekleşecek etkinliklere, kask, eldiven, bisiklet aydınlatması gibi güvenlik acısından önemli yere sahip olan aksesuarların bulundurulması koşulu ile tüm halkımız diledikleri gibi katılabileceklerdir. Sağlık, spor, dostlukların ve kardeşliklerin yaşatılabilmesi ve daha güzel günler için pedallaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber