Trabzon’da özel düzenek ile esrar yetiştiriciliği

Trabzon’da yapılan operasyonda 1 kişi özel yöntem ile uyuşturucu yetiştirdiği öğrenildi.

Trabzon’da özel düzenek ile esrar yetiştiriciliği
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gülbaharhatun Mahallesinde bir eve baskın düzenleyen polis ve jandarma ekipleri; yapay iklimlendirme yöntemi ile uyuşturucu yetiştiriciliği yapıldığını tespit etti.
 
İKLİMLENDİRME YÖNTEMİ İLE UYUŞTURUCU YETİŞTİRDİ
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Komutanlığı ile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesinin ortak yürütmüş olduğu operasyonda Ortahisar ilçesi Gülbaharhatun Mahallesinde bir binanın giriş katında ‘iklimlendirme yöntemi’ ile esrar maddesi yetiştirildiği tespit edilerek operasyon düzenlendi.



Oda da yetiştirilen esrarlar
 
ÖZEL DÜZENEKLİ ZEHİR FABRİKASI
 
Sabahın erken saatlerinde düzenlenen operasyonda 4 odalı bir evin 3 odasına özel düzenek yerleştiren kişi veya kişiler 50 kök Hint keneviri, 1 kg 300 gram esrar ile uyuşturucu maddeyi elde edebilmek için kullanılan 1 adet vantilatör, 1 adet klima, 1 adet havalandırma motoru, 1 adet ısıtıcı, 5 adet zaman ayarlı fiş, 10 adet elektrik balansı, 12 adet lamba, 8 adet kenevir yetiştirmekte kullanılmış gübre ilacı ele geçirildi.


Işıklar altında yetiştiriliyor

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
 
Öte yandan aynı binanın üst katında yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve aynı tabancaya ait şarjör ele geçirildi. Olayla alakalı bir kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler