Trabzon'da özel bölmeden 5 kadın çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri; banyo bölümünde bulunan özel bölmede saklanan 5 yabancı uyruklu kadını fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına altı. Haber61.N

Trabzon'da özel bölmeden 5 kadın çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri; banyo bölümünde bulunan özel bölmede saklanan 5 yabancı uyruklu kadını fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına altı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Bir süre önce aynı semtte bulunan otellere baskın düzenleyen polis ekipleri fuhuş maksatlı gözaltına aldığı kadınların ifadesinden yola çıkarak Çömlekçi’de bulunan bu otelin özel bölmesi olduğu bilgisine ulaştı.

Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri; kadınların vermiş olduğu ifade doğrultusunda otele baskın düzenledi. Daha önce kadınların vermiş olduğu ifadelerden yola çıkan polisler, otelde bulunan ve bahsi konu geçen banyoya giderek özel bölmeyi açtı. İçeriden bornoz giyen 5 kadın ekipler tarafından gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Burada yapılan işlemlerin ardından kadınlar Yabancılar Şube Müdürlüğüne sevk edildi. 5 kişi daha sonra Fuhuş yaptıkları gerekçesi ile sınır dışı yapıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

Öte yandan Çömlekçi semtinde yapılan 1 ayda yapılan çalışmalarda 14 otelin fuhuş yaptığı gerekçesi ile kapatıldığı bilgisine ulaşıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber