Trabzon'da özel bölmede kaçak sigara

Haber61 – Haber Servisi – Artvin İli Sarp Sınır Kapısında 5 tırda 3 Milyon 500 bin kaçak sigara yakalanması kaçakçıları yeni yöntemlere itiyor. Şahıslar Kaçak sigaraları Sarp sınır kapısından geçirdikten sonra kendilerine ait araçlarda ilginç bir yöntem i

Trabzon'da özel bölmede kaçak sigara

Haber61 – Haber Servisi – Artvin İli Sarp Sınır Kapısında 5 tırda 3 Milyon 500 bin kaçak sigara yakalanması kaçakçıları yeni yöntemlere itiyor. Şahıslar Kaçak sigaraları Sarp sınır kapısından geçirdikten sonra kendilerine ait araçlarda ilginç bir yöntem ile zulalıyor. Kaçakçıların tek amacı ise Emniyet güçlerine yakalanmamak.

Trabzon İl Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubesi ekipleri (KOM); durumundan şüphelendiği 06 LHR 61 plakalı aracı durdurdu. Araç içerisinde arama yapan KOM ekipleri; özel bir bölmede saç ile kaynak edilerek zulalanmış durumda 3 bin 780 adet kaçak sigara ele geçirdi. Araç içerisinde seyahat eden 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahısların Urfa nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Mahkeme başkanı tarafından kaçakçılığın yapıldığı 2 araca el koyuldu. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

20150807002851.jpg

20150807003903.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber