Trabzon’da operasyonlar devam ediyor

Trabzon’da Kaçakçılar ve uyuşturucu tacirlerine geçit verilmedi.

Trabzon’da operasyonlar devam ediyor
Haber : Şükrü Üçüncü
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hafta sonu artarda operasyonlar düzenledi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ortahisar İlçesi Çömlekçi ve Kalkınma Mahalleleri ile Araklı ilçesinde 5 ayrı adrese sahte ve kaçak içki, sigara operasyonu düzenleyen KOM şube
Müdürlüğü ekipleri; 3 bin 475 adet sigara ile 89 adet içki yakaladı. 5 ayrı iş yerine 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa aykırı davrandıkları gerekçesi ile işlem yapıldı.
 
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Ortahisar ilçesinde torbacılara yönelik gerçekleştirmiş olduğu operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı. 3 ayrı adreste gerçekleşen operasyonlarda çok sayıda esrar maddesi ele geçerken gözaltına 4 kişi adliyeye sevk edildi. 3 kişi adli kontrol ile serbest kalırken  1 kişi tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler