Trabzon’da öğretmenler ihtiyaç sahibi velileri unutmadı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde öğretmenlerden anlamlı davranış.

Trabzon’da öğretmenler ihtiyaç sahibi velileri unutmadı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Kavaklı ilk ve Ortaokulu öğretmenleri, Koronavirüs nedeniyle maddi zorluk yaşayan velilere yardım kolisi hazırlayarak örnek bir davranışa imza attılar.

İlkokulu/Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri okul içinde hızlı bir şekilde organize olup, gerekli meblağı online olarak ortak yardım havuzunda toplayıp projelerini başlattılar.

Tedarik edilen erzaklar, ihtiyaç sahibi ailelere gönüllü öğretmenlerin katılımıyla hızlı bir şekilde kapılarına kadar götürülerek teslim edildi. Bu olağanüstü dönemde sosyal medyada yer alan birçok eğlenceli meydan okumaya karşı en güzel meydan okumanın “İhtiyaç Sahibi Velilerinin Yanında Olmak “ olduğunu düşünen Kavaklı ailesi, velileriyle omuz omuza vererek bu süreci çok güçlü bir şekilde atlatmayı amaçladıklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber