Trabzon’da öğrenciler elektrik kesintisi kurbanı!

Trabzon’da bazı mahallelerde meydana gelen elektrik kesintileri öğrencileri ve vatandaşları isyan ettirdi.

Trabzon’da öğrenciler elektrik kesintisi kurbanı!

Haber61 - Haber Servisi

Dünyayı saran Koronavirüs salgınının Türkiye’de de etkisini göstermesi sonucu alınan tedbirler sonucu okullar tatil edildi ve vatandaşlara mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları tavsiye edildi.

Bugün de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim başlatıldı. Televizyondan ve internet aracılığı ile verilen eğitimler sayesinde öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları sağlanmaya çalışılıyor.,

Ancak Trabzon’da bazı mahallelerde öğrenciler ve veliler elektrik kesintisi şoku yaşandı. Haber61 Whatsapp ihbar hattına gelen şikayetlerde öğrencilerin eğitim yayınlarını izlemek için televizyon başına geçtiği ancak elektik kesintisi nedeniyle bunu gerçekleştiremedikleri öğrenildi.

Özellikle Kaşıyaka Mahallesinden ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketini aradıklarını ve bakım yapılıyor cevabını aldıklarını, kendilerine önceden bir bilgilendirme yapılmadığını söylediler.

Ancak kesintinin planlanlı olmadığı öğrenilirken, elektrik dağıtım şirketinin 15 dakika gibi kısa bir sürede müdahale edip arızayı giderdiği ve elektriği verdiği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber