Trabzon'da o yollar ulaşıma açıldı!

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka’da son 10 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığını ifade ederek, “Karla Mücadele çalışmalarında oluşturduğumuz ekipler ile birlikte Allah’a hamd olsun sorunsuz ve sıkın

Trabzon'da o yollar ulaşıma açıldı!

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka’da son 10 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığını ifade ederek, “Karla Mücadele çalışmalarında oluşturduğumuz ekipler ile birlikte Allah’a hamd olsun sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde 62 mahallemizin yolunu ve kollarını açarak çalışmalarımızı tamamladık. Karların hızla erimesiyle birlikte mahallelerimizde heyelan olayları artış göstermeye başladı. Fen işleri ekiplerimiz hemen heyelanlı bölgelere giderek müdahalede bulundular. Şu anda yaşanan heyelanlardan dolayı kapanan büyün yolları ulaşıma açmış bulunuyoruz. Ben özveri ile gece gündüz çalışan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber