Trabzon’da o tesisin yıkımına tepki gösterdi: Hafızalarımız siliniyor

Trabzon’da bir çok amatör kulübe hizmet veren tesisin yıkımı tepki aldı.

Trabzon’da o tesisin yıkımına tepki gösterdi: Hafızalarımız siliniyor

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan ve bir çok kulübe ev sahipliği yapan tesisin yıkılmasına CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’ndan tepki geldi.

Hacısalihoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Hafızalarımız teker teker siliniyor. Önce Avni Aker millet bahçesi oldu. İlk çocukluğumda rahmetli babamla sonraları arkadaşlarımızla nice maçlar izlediğimiz. Sonra Akçaabat Fatih Stadı altyapısında oynarken idman yaptığımız, süper lige çıkışına şahitlik ettiğimiz.

Şimdi de eski evimizin hemen önünde ki yıllarca Sebatspor sporcusu olarak maçlar oynadığımız tesis yıkılıyor.

İlçede faaliyet gösteren Yıldızlıspor, Tütünspor ve Söğütlüspor’un soyunma ve malzeme odaları da vardı orada. Yer göstermeden çıkın demişler yıkılacak. Ayıp etmişler vesselam gençleri eğitmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çırpınan bu kulüplere de yöneticilerine de hocalarına da sporcularına da ve tabii ki ailelerine de.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber