Trabzon'da Mercedes parçaları yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, kent genelinde yapmış olduğu çalışmada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Ortahisar İlçesi Pınaraltı mahallesinde bir adreste yüklü miktard

Trabzon'da Mercedes parçaları yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, kent genelinde yapmış olduğu çalışmada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Ortahisar İlçesi Pınaraltı mahallesinde bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı olacağının ihbarını alan KOM ekipleri, yapmış oldukları çalışmada Ö.S ile Ş.A isimli şahısların evlerinde ve eklentilerin de arama yaptı.

Yapılan aramada evde 2 kilo 517 gram toz esrar ile 155 gram kubar esrar ele geçirdi. Şahıslar gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilecek. KOM ekipleri; Sürmene İlçesinde yol uygulaması yaptıkları sırada bir araç içerisinde 9 bin 500 adet kaçak sigara ele geçirildi. Sigaraların ait olduğu F.Ç, hakkında yasal işlem başlatıldı.

Aynı bölgede yapılan uygulamada bir araç içerisinde lüks araçlara ait çok sayıda yedek parça ele geçirildi. İ.A, isimli şahsın aracını durduran polis ekipleri, araç içerisinde yapmış oldukları aramada 15 adet Mercedes marka şanzıman, 47 adet Mercedes Marka Airbag, 1 adet Mercedes motor Beyni, 14 adet otomobil akisi ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler