Trabzon'da lüks jip operasyonu

Trabzon’un Yomra İlçesinde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde şüpheli araç paniği yaşandı.

Trabzon'da lüks jip operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Yomra İlçesinde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde şüpheli araç paniği yaşandı. 155 telefonun gelen bir ihbarda lüks bir jipin 2 ay boyunca kapalı otoparkta bekletildiği ihbarında bulundu. Hastanenin güvenliği olan ihbarcı şahıs polis ekiplerinden yardım istedi. Yomra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; araçta kontrollerde bulundu.

TEM ŞUBE KONTROL ETTİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracın plakasını sorguladıklarında ise; aracın Şırnak’ta da başka bir araç ile ikiz araç olduğunu tespit etti. Bu durum üzerine Terörle Mücadele Şube (TEM) Müdürlüğü ekipleri; araç üzerinde incelemelerde bulundu. Aracın arka camını kıran TEM polisleri araç içerisinde bomba olum olmadığını araştırdı. Araçta herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edildi.

PLAKASI DA SAHTE

Trafik yönünden yapılan incelemede ise; gerçek ortaya çıktı. Aracın, ikiz araç diye tabir edilen bir araç olduğu öğrenilirken plaksı 06 FN 4692’nin ise Ankara’da bir firmaya ait olduğu ve lüks araçta sahte olarak kullanıldığı tespit edildi. 250 Bin TL değerinde araç üzerinde yapılan inceleme sonrasında olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler