Trabzon’da Kumar ve Tombala operasyonu

Trabzon Polisi Ramazan aylarında yoğun olarak oynatılan Kumar ve Tombala gibi oyunlara operasyon düzenledi.

Trabzon’da Kumar ve Tombala operasyonu
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ‘Huzur Ramazan Uygulaması’ gerçekleştirdi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile birlikte 81 ilde gerçekleştirilen Huzur operasyonları İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Trabzon’da da gerçekleştirildi. Trabzon Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğünden katılım sağlanan ekipler ile gerçekleşen huzur operasyonları kapsamında şehrin giriş ve çıkış bölgelerinde, Ortahisar ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelerin sorunlu bölgelerinde arama faaliyetleri gerçekleştirildi.
 
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM); bir açıklama yayınladı. Açıklamada EGM, “ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emri ile birlikte yurt genelinde kumar, tombala başta olmak üzere ülkenin huzur ve refahını kaçıran şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Asayiş Darie Başkanlığının koordinesinde yapılan çalışmalarda 81 ilde operasyon düzenlendi.”kelimelerine yer verildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler