Trabzon’da koronavirüste son durum

Trabzon’da koronavirüs vaka sayısında son durum. 

Trabzon’da koronavirüste son durum

Haber61 – Haber Servisi – Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye genelinde vaka sayıları çok az olsa da düşüş eğilimini sürdürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı 20 Temmuz 2020 rakamlarına göre 43 Bin 404 test yapıldı ve 931 yeni vaka tespit edildi. 17 kişi hayatını kaybederken 992 kişi iyileşti.

TRABZON’DA ARTIŞ VAR

Trabzon’da ise durum Türkiye genelinin aksine yükseliş gösteriyor.

Haber61’in edindiği son bilgiye göre Trabzon’da hastanelerde koronavirüs nedeniyle tedavi altında olan hasta sayısı yaklaşık olarak 200. 

PANDEMİ SÜRECİNDE 15 BİN KİŞİ

Koronavirüs vakalarının Türkiye’de görülmeye başladığı Mart ayından şuana kadar Trabzon’da 15 Bin kişinin koronavirüs şüphesi ile izole edildiği öğrenildi. 

Öte yandan koronavirüs vakalarında uygulanan 14 günlük karantina sürecinin doktor onayıyla 10 güne çekilebildiği öğrenildi. Hastanın genel durumunun iyi olması durumunda doktor onayıyla hastaların 10 günde taburcu edileceği ancak 4 gün daha evlerinde karantinada kalacakları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber