Trabzon'da kırmızı alarm

Haber61 – Haber Servisi – Giresun’da bir hafta içerisinde 2 kez terör saldırısı olması Trabzon Emniyetini de harekete geçirdi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde güvenliği kırmızı seviyeye çıkardı. Özellikle Giresun’a yakın ilçeler başt

Trabzon'da kırmızı alarm

Haber61 – Haber Servisi – Giresun’da bir hafta içerisinde 2 kez terör saldırısı olması Trabzon Emniyetini de harekete geçirdi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde güvenliği kırmızı seviyeye çıkardı. Özellikle Giresun’a yakın ilçeler başta olmak üzere terör riski fazla olan ilçelere polis takviyesi yapıldı. Trabzon’da görev yapan Polis Özel Harekatlarında 24 saat esasına göre çalıştıkları öğrenildi.

Kent genelinde şüphelenilen araçlarda gerekli aramalar ve uygulamaları yapan Trabzon Polisi, bugün Değirmendere Mahallesinde bulunan ve şüpheli gözüken Giresun plakalı bir araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda bir adet mermi bulunurken araç sahibinin sabıkası olmadığı tespit edildi. 

1-640.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber