Trabzon'da kazaya davetiye

Trabzon’da vatandaş kırılan logar kapağı ile yetkililerin ilgilenmediğini belirtti.

Trabzon'da kazaya davetiye

Haber61 - Whatsapp İhbar Hattı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan itfaiye kavşağında yürüyüş yolu üzerindeki logar kapağının kırık olduğunu gören vatandaşlar yetkililere haber verdi. Ancak 2 saat beklemelerine rağmen kimse gelmeyince isyan etti.

Haber61’in 05324567141 nolu Whatsapp İhbar hattı’na ulaşan vatandaşlar, kırık olan logar kapağının yürüyüş yolunda tehlike arz ettiğini, vatandaşların geçişi sırasında çöküp vahim sonuçlara neden olabileceğini belirttiler. Daha önce bu bölüme bir kedinin düştüğünü ve kimsenin ilgilenmediğini belirten vatandaşlar “Yetkililere haber verdik. Kimse ilgilenmedi. Bu kapak burada tehlike arz ediyor. Bir şeyi düzeltmek için illa kötü bir olay mı olması gerekiyor. Bir vatandaşımızın başına Allah Korusun kötü bir durum gelmeden yetkilileri uyarıyoruz. 2 saat önce aradım. Kimse gelmedi. Hala daha bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber